Loading...

Gezocht: Saxofoon Docent

De Stichting Muziekopleiding (SMO) van de Koninklijke Harmonie Oefening & Uitspanning Beek en Donk zoekt een docent voor saxofoon. Je geeft les aan beginnende tot gevorderde muziekleerlingen tussen de 8 en 20 jaar op saxofoon. Het betreft een parttime functie afhankelijk van het aantal leerlingen dat de muzieklessen volgt.

Wat bieden we jou?

De SMO biedt een betrokken team muziekdocenten met modern onderwijs. De lessen worden gegeven in Beek en Donk en de overeenkomst zal eerst aangegaan worden voor een korte proeftijd tot aan de zomervakantie. Na gebleken geschiktheid en wanneer je past binnen het team wordt de overeenkomst omgezet voor een periode van 1 jaar. Je ontvangt een vergoeding passend binnen de huidige normen voor muziekonderwijs.

Wie ben jij?

We zoeken een bevoegde docent of nog studerend. Je enthousiasme is aanstekelijk en daardoor komen leerlingen graag naar je les. Dat laat je ook zien door aanwezig te zijn bij voorspeelmiddagen en optredens bij activiteiten van de harmonievereniging. Je bent ambitieus om de leerlingen te coachen bij hun hobby en hun ontwikkeling. Er is ruimte om nieuwe idee├źn en initiatieven samen met de SMO te ontwikkelen.

Schrijven?

Spreekt deze functie je aan reageer dan alsjeblieft zo snel mogelijk. We ontvangen je motivatie en CV door een mail te sturen aan opleiding@oenu.nl Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.