Loading...

Met voordeel naar het Nieuwjaarsconcert op 5 januari

Met voorrang en voordeel naar het Nieuwjaarsconcert van Koninklijke Harmonie Oefening & Uitspanning Beek en Donk en Koninklijke Harmonie Thorn in de concertserie ‘Verrassende Ontmoetingen’.

Op zaterdag 5 januari 2019 speelt de harmonie o.l.v. Fried Dobbelstein in de landelijk spraakmakende concertserie ‘Verrassende Ontmoetingen’ in de concertzaal van Theaters Tilburg. Naast O&U zal ook optreden de Koninklijke Harmonie Thorn o.l.v. Jan Cober.

Ter gelegenheid hiervan pakken wij graag uit met een prachtige aanbieding. Misschien pakt u de aanbieding aan om er familie, vrienden en kennissen mee te verrassen. We hebben speciaal voor u – of de gelukkige die u wilt verrassen – een feestelijk en hartverwarmend zaterdagavondconcert samengesteld.

Voorrang & Voordeel
Voor de zeer aantrekkelijke prijs van € 13,00 – p/p (inclusief consumptie, programma en garderobe) weet u zich verzekerd van een vorstelijke plaats bij dit voor onze harmonie bijzondere nieuwjaarsconcert in een van de mooiste accommodaties van Brabant: de concertzaal van Theaters Tilburg.

Voorverkoop kortingskaarten
Deze kortingskaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar via onze harmonie. Bestellen kan per e-mail (secretaris@oenu.nl) en op de wekelijkse repetitie-vrijdagavond (inschrijflijst aanwezig).

Geef in uw bestelling aan:

  • voor- en achternaam, e-mailadres, telefoonnummer
  • gewenst aantal kaarten.

Let op Zorg op tijd voor kaarten, het aantal beschikbare kortingskaarten is beperkt en wij geven u als muziekliefhebber het liefst de beste plaatsen. Bestellingen kunnen tot uiterlijk 28 december 2018 worden doorgegeven. De bestelling ligt op de avond van het concert bij de ingang van de zaal op naam voor u klaar. 
In de verwachting u hiermee van dienst te zijn geweest en uitziende naar uw komst naar dit voor onze harmonie bijzondere concert verblijven wij.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van O&U