Loading...

Onderweg naar het concours!

De leden van het harmonieorkest van Koninklijke Harmonie Oefening & Uitspanning werken naar het concours toe. Een spannende periode met extra repetities, twee try-out concerten (op 3 november te Zeist en 18 november te Beek en Donk) en uiteindelijk het concours op 25 november, is de media niet ontgaan.

Nieuwsgierig wat er over de concerten en de weg naar het concours toe geschreven is?
Zie hier een artikel in de Mooi Laarbeek krant:
Harmonieorkest O&U kijkt tevreden terug op hun eerste try-out

En hier een interview in het Eindhovens Dagblad:
Harmonie O&U uit Beek en Donk wil via concours in eerste divisie blijven

Voor een beeldimpressie van het try-out concert in Zeist kunt u kijken op in dit fotoalbum.

Benieuwd geworden? U kunt zelf nog aanwezig zijn bij het tweede try-out concert op zondag 18 november 2018 om 15.00 uur in Muziekcentrum Het Anker te Beek en Donk. Kaarten à € 7,50 zijn te koop bij Bloematelier ‘De 4 Seizoenen’, Fietsvakman van den Berg of online via deze link.