Loading...

Koop nu je ‘Ticket to the topics’ en vlieg naar het Carnavalsconcert!

We gaan met vliegtuig maatschappij “Harmonia” op reis naar warme tropische gebieden, zomers carnaval en zonovergoten stranden en boulevards. Zoals u de laatste jaren van ons gewend bent zal ook het Anker een metamorfose ondergaan om u bij binnenkomst al direct het tropische gevoel te geven. U zult de kou van buiten al snel vergeten zijn. De avond staat vol van vrolijke, warme en opzwepende muziek. Het jeugdorkest, het harmonieorkest en de slagwerkgroep zijn al vol in repetitie om u een 2 uur durend programma te
presenteren vol hoogtepunten. Dit gebeurt net zoals andere jaren in samenwerking met ons combo en 10 solisten.
Uiteraard is er ook plaats voor een carnavaleske grap en verrassende acts en kunt u wederom als toeschouwer actief deel uitmaken van het concert. Mocht u thuis sambaballen hebben, neem deze gerust mee, u zult ze zeker gebruiken.

Het carnavalsconcert TropicanO&U mag u niet missen. Het vindt plaats op zaterdag 23 februari en vrijdag 1 maart in Muziekcentrum ’t Anker aan de Pater Vogelstraat 39 te Beek en Donk. Kaarten zijn €13,- en verkrijgbaar bij Fietsvakman van den Berg en Bloematelier ‘de 4 seizoenen’.

TropicanO&U, a ticket to the tropics, laat u de winterse periode snel vergeten!