Loading...

Wijnactie Harmonie O&U Beek en Donk

Wacht nog even met het aanvullen van uw wijnvoorraad voor de feestdagen. Zaterdag 1 december komen leden van Harmonie O&U bij u aan de deur met een mooie rode en een heerlijke witte wijn. De opbrengst van deze actie is bestemd voor de aanschaf en het onderhoud van de instrumenten.

Zoals de laatste jaren gebruikelijk is hebben we  twee mooie wijnen uitgekozen voor onze wijnactie. Door de gezamenlijke inkoop met de harmonie van Lieshout kunnen we u een goede kwaliteit bieden en de prijs toch nog redelijk houden. De rode wijn is een heerlijke Merlot met een diepe, helderrode kleur. In de neus rijpe en brede aroma’s met tonen van zoete kersen. In de mond een fluweelzachte structuur en een ronde smaak met vanille, pruimen en chocolade. Een volle, elegant drinkende rode wijn uit het Zuidfranse land. Heerlijk zachtdrinkend voor alledag.

De witte is een mooie Chardonnay. Een volle witte wijn uit de Languedoc, goudgeel van kleur met veel typiciteit door de duidelijke tonen van brioche en amandelen. Een zeer elegante smaak van mild fruit. Zeer zuiver en fris, met milde zuren is de afdronk rond en zacht.

De wijnen zijn gemakkelijk te drinken, maar ook leuk om cadeau te geven. De prijs is € 6,– per fles. Voor een doos van 6 flessen betaalt u € 35, –. U steunt daarmee de harmonie.