Loading...

Het Jeugdorkest bestaat 50 jaar!

Dit is het jubileumjaar van het jeugdorkest van de Koninklijke Harmonie Oefening & Uitspanning! Tijdens dit jaar zijn er veel activiteiten en concerten. Hieronder zijn er enkele weergeven.

Jubileum Concert

In het jubileumconcert op 16 november 2019 gaan we 50 jaar terug in de tijd. We maken een muzikale reis van 1969 tot 2019 en de bezetting van het orkest verandert iedere 10 jaar. Na iedere 10 jaar sluiten telkens de oud-leden aan die in die periode zitting hadden in het Jeugdorkest. Het orkest wordt dus steeds groter en in de laatste periode ( 2009-2019) zitten wij met een voltallig “jeugd”orkest.

Heb je bij het jeugdorkest gezeten? Bezit je nog een instrument of kan je hier zelf aankomen? Komt er nog geluid uit wanneer je speelt? Heb je zin om met je vroegere muziekmaatjes te musiceren? Meld je dan nu aan voor dit jeugdorkest via deze link: https://forms.gle/gHqJnH1yheS7fSZR9.
Geen spelend lid geweest van het jeugdorkest en/of zit je liever in het publiek? Je bent van harte welkom op 16 november 2019 om 20.00 uur in Muziekcentrum ’t Anker. Entree is 5 euro inclusief 1 consumptie.

Eyckenlust concert

Het jaar 2019 is een jubileumjaar bij Koninklijke Harmonie Oefening & Uitspanning. Het jeugdorkest viert zijn 50 jarig jubileum. Natuurlijk willen wij dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom worden er in 2019 enkele muzikale activiteiten georganiseerd. Eén van deze activiteiten vindt plaats op maandag 10 juni (2e Pinksterdag) op het terrein van het Landgoed Eyckenlust. De heer Jan de Jong van Beek en Donk heeft ingestemd met een optreden van alle Laarbeekse jeugdorkesten bij de vijver van het Kasteel, dit in het kader van de Juni Watermaand activiteiten. Het concert vindt plaats tussen 10:30 en 11:30 uur en staat onder leiding van Marianke van Doore-Hobé en Angelo Mariman.