Loading...

Wijn- en Bieractie

Rectificatie; in verband met de nieuwe maatregelen van afgelopen dinsdag is besloten deze wijnactie tot nader te bepalen datum uit te stellen.

Wacht u nog even met het aanvullen van uw wijnvoorraad voor de feestdagen. Zaterdag 28 november komen leden van Harmonie O&U bij u aan de deur met een mooie rode en een heerlijke witte wijn. En voor de bierliefhebbers is er een speciaal ‘ANKER BLO&UND’ De opbrengst van deze actie is bestemd voor de aanschaf en het onderhoud van de instrumenten.

Zoals de laatste jaren gebruikelijk is, hebben we twee mooie wijnen uitgekozen voor onze wijnactie. Door de gezamenlijke inkoop met de harmonie van Lieshout kunnen we u een goede kwaliteit bieden en de prijs toch redelijk houden.

De rode wijn is een heerlijke Merlot met een diepe, helderrode kleur. Een volle, elegant drinkende rode wijn uit het Zuid Franse land. Heerlijk zacht drinkend voor alledag. De witte wijn is op veler verzoek dezelfde als vorig jaar, een Les Grez Chardonnay. Een volle witte wijn uit de Languedoc, zeer elegant van smaak en goudgeel van kleur. Zij combineert prima met visgerechten, rijke voorgerechten of milde witvleesgerechten.

De wijnen zijn gemakkelijk te drinken, maar ook leuk om cadeau te geven. De prijs is €6,00 per fles. Voor een doos van 6 flessen betaalt u €35,00.

Sinds vorig jaar hebben we ook voor de bierdrinkers een speciale aanbieding; ‘ANKER BLO&UND’. Het is een ambachtelijk gebrouwen speciaal bier van hoge gisting. Door gebruik van natuurlijke en lokale ingrediënten heeft het bier een echt Brabants karakter. Een echte smaakexplosie voor levensgenieters in een speciale fles van 0.75 l. De prijs is €7,00 per fles.

Met de aankoop van ‘ANKER BLO&UND’ of de voortreffelijke wijn steunt u de harmonie.

 

@mooilaarbeek zondag 24 oktober 2019