Loading...

Wijn- en Bieractie

Anders dan anders is dit jaar de wijn- en bieractie van harmonie Oefening & Uitspanning. Door de corona-omstandigheden ligt een huis-aan-huis actie niet voor de hand, maar we hopen zeker dit jaar op uw steun te mogen rekenen. De jaarlijkse actie van onze vereniging kent een tweeledig doel. Aan de ene kant helpt u onze muzikale vereniging door te gaan met de activiteiten waarmee we bezig zijn: de jeugd kennis laten maken met muziek om daarna samen met de diverse geledingen van de harmonie optredens en concerten te verzorgen in Laarbeek. Maar zeker zo belangrijk, u kunt zelf genieten van een lekker glas VINOU of ANKER TRIPEL of er iemand anders een plezier mee te doen door het als cadeautje te schenken.

Hieronder vindt u een bestelformulier waarmee u uw bestelling kenbaar kunt maken. Dit kunt u mailen naar wijnactie@oenu.nl of gewoon deponeren in de brievenbus van Muziekcentrum Het Anker, Pater Vogelstraat 39, Beek en Donk. De leden van de harmonie brengen de bestelling keurig bij u aan huis. De prijs is € 6,00 voor een fles wijn en € 7,00 voor een fles bier, beide geleverd in flessen van 75 cl. Betalen kan vooraf per bank.

Alles is nu anders maar we hopen snel weer muzikale optredens te mogen verzorgen bij plaatselijke activiteiten zoals serenades bij gouden huwelijken, de dodenherdenking, het openen van de kermis en de carnavalsconcerten. Hopelijk mogen we met deze wijn- en bieractie ook dit jaar weer rekenen op uw steun.