Loading...

Blokfluit- en muzieklessen van start bij O&U

Beek en Donk – Na een spetterende seizoenafsluiting met alle gelederen van de Koninklijke Harmonie Oefening en Uitspanning in de muziektuin, is de harmonie het nieuwe seizoen bruisend van energie van start gegaan.

Ook het nieuwe seizoen van de stichting muziekopleiding is weer begonnen. Zo gaan onder andere de blokfluitlessen binnenkort weer beginnen. De blokfluit is een leuk instrument om al op jonge leeftijd te kunnen starten met muziekspelen. De blokfluitlessen vinden plaats in kleine groepjes, waardoor het plezier in het samenspel wordt gestimuleerd. Kinderen leren spelenderwijs, onder leiding van een enthousiaste docent, noten lezen en omgaan met een instrument. Het samen met andere kinderen muziek maken is vaak toch het allerleukste!

Wilt u uw kind stimuleren tot muziek maken? Dat kan nu! Kinderen uit groep 4 of vanaf 7 jaar, kunnen aangemeld worden voor de blokfluitlessen! De lessen starten eind september en vinden plaats op vrijdag van 19.00 tot 19.30 uur, in Muziekcentrum het Anker. Liever een ander harmonie-instrument? Dit kan voor kinderen vanaf groep 5 of vanaf 8 jaar.

Mocht u nog twijfelen over welk instrument geschikt is voor uw kind, kom dan samen met uw kind luisteren naar het ‘Tienerconcert’! Dit vindt plaats op zondag 7 oktober, om 10.10 uur in muziekcentrum Het Anker. U kunt dan niet alleen luisteren naar kinderen die al een instrument bespelen, maar uw kind kan ook diverse instrumenten uitproberen tijdens de instrumentencarrousel.

Aanmelden of inschrijven voor een proefles kan via opleiding@oenu.nl of u kunt contact opnemen met Jolanda Rooijakkers, tel. 06-10691537